X

Biztosan nem akarja megtudni
hogyan juthat készpénzhez
1 nap alatt?

 

Hitelinformációk

szemelyihitel

Személyi hitel

2015. május 26.

A személyi hitel, legfontosabb ismérve, hogy szabadon felhasználható, az-az a hitelösszeg bármire elkölthető. A személyi hitel esetében nincs ingatlan fedezet, ez esetben, mint hitelfelvevő csupán jövedelmedet mutatod fel, ami egyben a kölcsön egyedüli biztosítéka. Az átlagos futamidő 12-84 hónap és az igényelhető hitelösszeg általában 100.000-5.000.000 Ft között van. Ismerkedjünk meg közelebbről a személyi hitel konstrukciókban rejlő lehetőségekkel.Tovább »

hitelfeltetelek

Amit a hitelfelvétel előtt tudni kell:

2015. május 26.

A hitelfelvétel alapfeltételei Hitelfelvétel esetén a következő elvárásokkal találhatjuk magunkat szemben: a 18 éves életkor betöltése mindenképpen kötelező, továbbá legalább minimálbér igazolására is szükségünk lesz, valamint a cselekvőképességet is igazolnunk kell, ahogy az életbiztosítás is lehet feltétel a hitelfelvétel esetén, ám ez nem minden esetben, csak bizonyos kor felett, illetve, ha egyedül vesz fel valaki hitelt.Tovább »

adossagrendezohitel

Adósságrendező hitel, avagy hogyan szabaduljunk meg régi hiteleinktől?

2015. május 26.

Az adósságrendező hitel nem más, mint egy nagy dobás, mellyel egy csapásra megszabadulhat meg az ember több magas törlesztésű hitelétől. Sőt, jóval kedvezőbb feltételek mellett menne bele egy teljesen új hitelbe az ember, ami dupla haszon számunkra, hisz egyrészt megszabadulunk a magasabb adósságainktól, másrészt jóval kisebb terhelésnek leszünk kitéve a továbbiakban. Emellett pedig a továbbiakban csak egyetlen hitellel kell számolnunk, mely már önmagában is megkönnyebbülést jelenthet.Tovább »

gyorskolcson

Amit a gyorskölcsön témakörében tudni kell

2015. május 26.

Amennyiben elgondolkodunk a gyorskölcsön lehetőségen, fontos tisztában lennünk a vele kapcsolatos tényekkel pro és kontra. A gyorskölcsön legnagyobb előnye, hogy azt adja meg számunkra, ami a legfontosabb: pénzt gyakorlatilag azonnal. Amennyiben sürgősen pénzre van szüksége és nincs ideje a hosszú ügyintézésre, hanem a lehető leghamarabb kézhez kell kapni az összeget: akkor jöhet szóba a gyorskölcsön. A gyorskölcsön előnye, hogy jöhet bármilyen akadály, vagy váratlan kiadás, sürgős szükséglet, amire túl szűk a keret, a gyorskölcsönnel ki lehet bővíteni. A másik nagy előnye a gyorskölcsön lehetőségeknek, hogy mindezt kényelmesen, akár otthonról is el lehet intézni! Tovább »