X

Biztosan nem akarja megtudni
hogyan juthat készpénzhez
1 nap alatt?

Hitel

Hitel

Üdvözöljük Magyarország legnagyobb hiteligénylői adatbázisában!
Ha hitelre van szüksége oldalunkon megtalálja az optimális hitel megoldást, közvetlen banki ajánlataink vagy hitelközvetítőink segítségével.

Hitelt felvenni nem könnyű, még nehezebb megtalálni a személyre szabott, optimális megoldást a banki kínálat útvesztőjében.

Alapvetően senki sem szeret hitelt felvenni, mégis sokan kényszerülünk rá. Természetesen igazán jó hitel nem létezik, ám sokan adósodtak el az elmúlt években is. Sajnos nem sok embernek adatik meg, hogy tökéletesen biztos anyagi háttérrel rendelkezzen, a legtöbben csak hitel segítségével tudnak egy-egy nagyobb célt megvalósítani. A hitelfelvétel meglehetősen bonyolult folyamat. Ránézésre mindenki ért hozzá, a gyakorlat azonban mást mutat, hiszen kiválasztani a legjobbat, elintézni úgy, hogy ne kelljen közben kompromisszumokat kötni, legalább olyan nehéz, mint törleszteni a hitelt.

Amennyiben a hitelfelvétel mellett döntünk, az igénylés kezdeti folyamata sok akadályt állít elénk. Ilyen például, hogy bankról, bankra kell járni, sorban állni, végig hallgatni a különböző hitel konstrukciókat, amire lehet nincs is szükségünk és hitel célunkhoz nem a megfelelő megoldást nyújtják. A következő lépés, hogy el kell döntenünk a pénzintézetek hitel ajánlatai közül, hogy melyik hitelkonstrukció feltételeinek felelünk meg. illetve azt is, hogy melyik felel meg számunkra. Továbbá nem kis feladat felismerni és kiküszöbölni a hitel ajánlatok rejtett buktatóit, a száraz szak nyelven írt dokumentumokat értelmezni, főleg az apró betűs részt tanulmányozni. Emellett pedig, annak ellenére, hogy a végén minden gördülékenynek tűnik, megeshet, hogy indoklás nélkül utasítják el hitel kérelmünket.

A fent említett indokok mellett pedig az sem mindegy, hogy milyen hitellel kötjük le magunkat évekig, évtizedekig. Lehetséges, hogy egy kezdetben akciós hitel ajánlat a futamidő végére sokkal többe kerül, mint első ránézésre a drágább hitel. Az sem mindegy, hogy az állami támogatások lehetőségeit milyen mértékben használjuk ki, milyen mértékű hitel támogatásra vagyunk jogosultak. Sőt az sem, hogy milyen hosszú az elbírálási idő, hogy milyen gyorsan jutunk az igényelt hitel összeghez. Befolyásoló tényező az is, hogy megkapjuk e a teljes hitel összeget, ha nekünk a maximális összegre lenne szükségünk, vagy, hogy mekkora lesz a hitel tartozásunk havi törlesztő részlete, illetve, hogy ebben a fontos döntésben, kitől kérhetünk segítséget, ki az, akiben megbízhatunk, akinek tanácsától akár későbbi anyagi helyzetünk is függhet.

Ha eldöntötte, hogy a hitel a megoldás problémájára, abban az esetben bátran használja az online igényelhető hitel lehetőségeket, hiszen a regisztráció után a bankok rövid időn belül felkeresik és bővebb tájékoztatással szolgálnak a számunkra megfelelő hitel konstrukciókról. Érdemes tehát élni az online igényelhető hitel lehetőséggel, hiszen ilyen módon ma már otthonról, kényelmesen is eldönthetjük, hogy melyik bank melyik hitel konstrukciója felel meg számunkra a leginkább. Emellett pedig megkíméljük magunkat a felesleges sorban állástól, és a bankfiókok közötti ingázástól, a számunkra fontos információkat azonban ugyan úgy megkapjuk!
Ha a lehetőség már adott, éljen vele: kímélje meg magát a felesleges idő pazarlástól és a stressztől! Igényeljen hitelt otthonról!

Ha mégis a személyes hitelügyintézést részesítené előnyben akkor
finanszírozási problémáját, hiteligényét oldalunkon keresztül több száz szakértő partnerünkhöz tudja eljuttatni!
Kérjük, a menüből válassza ki az Önt érdeklő hitelfajtát, és adatai pontos megadásával regisztráljon. Hiteligénylésének adatai - személyes adatai kivételével - elérhetőek lesznek partnereink részére.
Amennyiben valamely partnerünk tud optimális megoldást kínálni igényére, rendszerünkben kiválasztja az Ön adatait. A kiválasztásról e-mail formájában értesítjük Önt, megadva partnerünk adatait. Ezen üzenet tartalmazni fog egy leiratkozó linket.
Ha elégedett a jelentkező tanácsadó szolgáltatásával, és nem óhajt újabb megkereséseket fogadni, ennek segítségével törölheti igénylését az adatbázisból!

Bízunk benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, és a jövőben is a Hitelkosár.com és partnerei támogatását veszi igénybe finanszírozási problémái megoldásához!

Bármilyen felmerülő kérdése, véleménye esetén írjon bizalommal az

ugyfelszolgalat@hitelkosar.com

email címünkre, munkatársunk mindenben rendelkezésére áll.